Uitgebreid
Zoek in alles
Of zoek in een categorie
Dossiers Nieuws & Blogs
Ziektebeelden Gezondheidstests
Medicijnen Overig

De behandeling in stappen

Voordat de behandeling start, worden je ogen nogmaals getest. Daarna worden je ogen ontsmet met Betadine en verdoofd met behulp van oogdruppels. Dit zorgt er tijdens de behandeling voor dat je geen pijn hebt.

Daarna start de behandeling. Met behulp van de laser, past de oogarts de bolling van het hoornvlies aan en wordt deze dunner. Hierdoor verandert de kromming van het hoornvlies en valt het licht precies op je netvlies. Daardoor kun je weer scherp zien.

Nacontrole

Na de behandeling controleert de arts direct je zicht. Vervolgens mag je even bijkomen in de rustruimte. Afhankelijk van de uitgevoerde behandeling heb je bij een ZKN-gekeurde kliniek 6 nacontroles gedurende een jaar waarbij je persoonlijk begeleid wordt.

Nazorg en herstel

De nazorg bij een ooglaserbehandeling is erg belangrijk en heel eenvoudig: je krijgt oogdruppels mee die je enige weken moet gebruiken. Dit helpt bij het herstel van je ogen. Daarnaast kan het zijn dat je medicijnen meekrijgt. Dit is afhankelijk van de soort behandeling.

Garantie

Bij de meeste klinieken krijg je een garantie op je behandeling. Het is fijn als je dit zwart op wit krijgt.

ADVERTORIAL

Vision Ooglaseren

vision ooglaserenBij Vision Ooglaseren kan je veilig en vertrouwd je ogen laten laseren. De kliniek is ZKN-gekeurd, heeft NOG geregistreerde refractiechirurgen en de modernste apparatuur. Vision Ooglaseren voert al ruim 15 jaar ooglaserbehandelingen uit met veel succes. Hierdoor word je behandeld door een specialistisch en hecht team.

Bij deze kliniek kan je voordelig een hoogkwalitatieve ooglaserbehandeling laten uitvoeren. Alles onder het motto:  “De beste zorg hoeft niet duur te zijn”. Dat dit waargemaakt wordt, blijkt duidelijk uit de positieve beoordelingen van klanten op Trustpilot. Zij waarderen Vision Ooglaseren met een 9.3. Daarnaast roemen ze de kliniek om de fijne, persoonlijke begeleiding.

Je kan snel en gemakkelijk terecht voor de volgende ooglaserbehandelingen: de IntraLasik Femtosecond, de TransPRK (no touch-methode) en de Lasek. Deze ooglaserbehandelingen corrigeren je sterkte, zodat je zonder bril of lenzen scherp kunt zien. Bij Vision Ooglaseren kan je een vooronderzoek gratis laten uitvoeren.
Meer informatie >>

Terug naar boven

Consumed op facebook

Gezondheidstest

Consumed Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de gratis ConsuMed nieuwsbrief
Technische realisatie door Madicine Media
Some stock images used under license from Shutterstock