Uitgebreid
Zoek in alles
Of zoek in een categorie
Ziektebeelden Zelftesten
Medicijnen Nieuws
Bijsluiters Overig

Herpes genitalis, verschijnselen


Mogelijke verschijnselen bij herpes genitalis (o.a.):
Jeukende, irriterende of branderige blaasjes en/of zweertjes op de huid en slijmvliezen rond de genitaliën, anus (na vooral na anale seks) en mond (vooral na orale seks met een besmet persoon), brandende pijn tijdens het plassen, moeilijk plassen, afscheiding uit de vagina, pijn in de liesstreek.
De besmetting is blijvend zodat de klachten regelmatig terug (3-5 x per jaar!) kunnen keren. De klachten zijn dan vaak minder ernstig en duren minder lang (ca. 1 week).

zie ook: herpes-virussen

Terug naar herpes genitalis

Recept-medicijnen
Aciclovir Crème (generiek)
Valaciclovir Tabletten (generiek)
Zelitrex®
Zovirax®
ADVERTORIAL

Sorefix

SoreFix is een product op basis van zink dat een koortslip kan voorkomen en behandelen. SoreFix Prevent koortslip balsem voorkomt een koortslip en SoreFix Rescue koortslipcrème behandelt een koortslip. Beide producten zijn op basis van zink in een vette vorm. De producten bevatten daarnaast ook een hoog UV-filter, SPF30.

SoreFix Rescue koortslipcrème kan gebruikt worden in alle fases van een koortslip, van tinteling tot korstjes. Het verkort de duur van de koortslip en zorgt er ook voor dat je er minder last van hebt.

SoreFix Prevent koortslip balsem bevat naast een hoog UV-filter, SPF30,  diverse verzorgende bestanddelen, waaronder vitamine E. Het vormt een barrière voor invloeden van buitenaf en zorgt dat de lippen in goede conditie blijven.

Na openen zijn de producten nog 1 jaar houdbaar.

SoreFix is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

GERELATEERDE ZELFTESTEN