Uitgebreid
Zoek in alles
Of zoek in een categorie
Dossiers Nieuws & Blogs
Ziektebeelden Gezondheidstests
Medicijnen Overig

Gratis Zorgboek Constitutioneel eczeem

Stichting September op 11 nov. 2010 12:05:53

Gratis Zorgboek aanvragen!

Als lid van het Medisch Forum over eczeem wil ik je graag wijzen op de mogelijkheid om een GRATIS Zorgboek over constitutioneel eczeem aan te vragen, als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis.

Het Zorgboek is geschreven door Stichting September, in samenwerking met heel veel organisaties, artsen en andere deskundigen. De informatie is dan ook zeer betrouwbaar, en bovendien makkelijk leesbaar. De inhoud is erg uitgebreid, zo vind je veel adviezen over hoe je het beste om kunt gaan met constitutioneel eczeem en welke klachten er precies kunnen optreden. Ook is er aandacht voor de psychosociale gevolgen.

De Zorgboeken worden normaal in de apotheek verkocht voor 18,50 euro, maar Zilveren Kruis maakt het tijdelijk voor haar 2,7 miljoen verzekerden mogelijk om ruim 30 titels over verschillende aandoeningen helemaal gratis aan te vragen! Er is geen enkele verplichting (geen extra polis afsluiten ofzo).

De kans is groot dat veel van uw kennissen bij Zilveren Kruis zijn verzekerd, stuur dit berichtje dus vooral door, zodat jouw vrienden ook op de hoogte zijn van deze unieke mogelijkheid.

Kijk op http://www.boekenoverziekten.nl/sites/default/files/gratis.html voor meer informatie, een overzicht van de aangeboden titels en om direct een exemplaar aan te vragen.

Met vriendelijke groeten, Namens Stichting September

P.S. Stichting September geeft zonder winstoogmerk patiënteninformatie uit, in de vorm van Zorgboeken. Ons doel is om de informatie zo goed en goedkoop mogelijk beschikbaar te stellen aan patiënten en naasten. Vanuit dit oogpunt is dit berichtje verstuurd.

FORUM LOGIN

Nog geen lid? Meld nu gratis aan!
Gegevens kwijt?

Advertorial

Advertorial

Consumed op facebook

Gezondheidstest

Consumed Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de gratis ConsuMed nieuwsbrief
Technische realisatie door Madicine Media
Some stock images used under license from Shutterstock