Uitgebreid
Zoek in alles
Of zoek in een categorie
Ziektebeelden Zelftesten
Medicijnen Nieuws
Bijsluiters Overig

Eén op de vier vrouwen last van ongewenst urineverlies


Geplaatst op 13 december 2009
Eén op de vier vrouwen ouder dan 35 heeft wel eens last van ongewenst urineverlies. Uit onderzoek blijkt dat de helft van hen daar ook ‘s nachts mee te maken heeft.

Stressincontinentie
De meeste van hen hebben last van stressincontinentie; de druk op de blaas gaat omhoog, bijvoorbeeld bij inspanning, waardoor ze enkele druppels of meer urine verliest. Vaak wordt stressincontinentie veroorzaakt door verzwakte bekkenbodemspieren. Dit komt veelal door zwangerschap, menopauze & overmatige inspanning. Van de vrouwen die er nu geen last van heeft, is een een derde bang dat in de toekomst wel te krijgen.

Een onbezorgde nachtrust
Veel vrouwen worden ‘s nachts meerdere keren wakker om naar het toilet te gaan. Ze slapen onrustig omdat ze twijfelen of hun inlegkruisje of verband dat ze gebruiken tegen ongewenst urineverlies wel voldoende bescherming biedt. Sommige vrouwen gebruiken daarom twee verbanden tegelijkertijd of zoeken andere “oplossingen”.

Een kwestie van vertrouwen
Bij ongewenst urineverlies is er niets comfortabeler dan een speciaal hiervoor ontwikkeld product. Met het uitgebreide assortiment TENA Lady producten biedt TENA de best absorberende en meest discrete verbanden. Dat verzekert u van de beste bescherming en bestaat er voor alle individuele wensen het beste product.

Ook tijdens de nacht
TENA Lady Mini Night heeft een unieke pasvorm die optimaal aansluit op het lichaam. Het is een zeer comfortabel verband dat extra absorbeert voor een langdurige bescherming tijdens de nacht. De unieke Fresh Odour Control™ tenslotte neutraliseert ongewenste geurtjes. Ervaar het zelf. Klik hier voor een gratis proefpakket TENA Lady Mini Night.

Een ultiem fris gevoel
TENA Lady producten met Fresh Odour Control™ bevatten sterk absorberende microfresh-parels met een zeer lage PH-waarde. Die remmen de groei van bacteriën en neutraliseren ongewenste geurtjes. Daar hoeft u dus ook niet wakker van te liggen.

Kijk ook op www.tena.nl